Olumsuz hava koşulları sebebiyle 25 Kasım 2024 Pazartesi günü bazı illerimizde eğitime ara verilmiş ve okullar tatil edilmiştir.
Valiliklerden gelen haberlere göre bu sayfa güncellenecektir.
1. Kayseri
İl genelinde tüm eğitim kurumları tatil edilmişir.
Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağı kaydedildi.
"Sevgili öğrenciler ilimizde devam etmekte olan yoğun kar yağışı nedeniyle 25 Kasım tarihinde okullarımız 1 gün süreyle ilimiz genelinde tatil edilmiştir.
Vali amcaları olarak tüm öğrencilerimizin bu kar tatilini kitap okuyarak ve kar topu oynayarak geçirmelerini rica ediyorum."
Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa:
'İlimizde devam etmekte olan yoğun kar yağışı nedeniyle Üniversite Senatomuzda alınan karar gereği, Üniversitemizde 25 Kasım 2024 Pazartesi günü öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.
Kayseri Valiliğimizin almış olduğu karar gereği, engelli ve hamile personel bir gün süreyle idari izinli sayılacaktır.
Üniversitemizde normal mesai faaliyetleri devam edecektir.'
26 Kasım 2024 SALI Kar Tatili Olan Yerler
2.Niğde
Kar ve buzlanma nedeniyle il genelinde eğitime 1 günlüğüne ara verildiği bildirildi.
Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.
3.Nevşehir
Saygıdeğer Nevşehirliler, sevgili öğrenciler, kıymetli veliler;
İlimizde gece saatleri itibariyle etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte oluşan tipi ve buzlanma tehlikesi nedeniyle
İlimiz genelinde;
25 Kasım Pazartesi (Yarın)
Eğitim ve öğretime
gün süre ile ara verilmiştir.
Kamu kurumlarımızda görevli hamile, engelli, çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden anneler ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ise bir gün idari izinli sayılacaktır.
4. Adana ilimizide 3 ilçemizde
Adana’nın Feke, Saimbeyli ilçelerinin köy okullarında
Tufanbeyli ilçesinin ise tamamında yoğun kar yağışı ve fırtına nedeni eğitime 1 gün ara verildi.
5. Yozgat
Meteorolojik verilere göre gece saatlerinde sıcaklığın ilimiz genelinde -6 ila -10 derece aralığına düşeceği anlaşılmaktadır.
Ayrıca zaman zaman devam eden rüzgar tipiye sebebiyet verdiğinden ilimiz genelinde 25.11.2024 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
Ayrıca hamile ve engelli kamu personelide aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
6. Gümüşhane
BASIN DUYURUSU
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verilme ve İdari İzin Kararı
Tarih: 25 Kasım 2024 Pazartesi
Yer: İl Merkezi ve İlçeler
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, ilimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle yollarda oluşabilecek buzlanma riskine bağlı olarak, aşağıdaki tedbirler alınmıştır:
Eğitime Ara Verilmesi:
İlimiz merkez ve ilçelerindeki:
· Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi/özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları,
· Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri,
· Özel eğitim kursları,
· Kamu ve özel sektöre ait kreşler ile okul öncesi eğitim kurumlarında,
25 Kasım 2024 Pazartesi günü (1 gün) süreyle eğitime ara verilmiştir.
İdari İzin:
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan:
· Hamileler,
· Engelli bireyler,
· Diyaliz hastaları,
· Kalp ve böbrek yetmezliği, kanser gibi kronik rahatsızlıkları bulunan memurlar ve kamu görevlileri,
25 Kasım 2024 Pazartesi günü (1 gün) süreyle idari izinli sayılacaktır.
Dikkat: Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle tüm vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmaması, çıkmak durumunda olanların ise gerekli tedbirleri alması önemle rica olunur.
7.Ordu
Saygıdeğer Ordulular, sevgili öğrenciler, kıymetli veliler;
İlimizin iç kesimlerinde gece saatleri itibariyle etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle İlimiz genelinde;
Eğitim ve öğretime gün süre ile ara verilen ilçelerimize ilişkin Basın Duyurusu
GÜNCELLEME:
“Ünye İlçemizde devam eden kar yağışı, buzlanma ve don riski nedeniyle 25.11.2024 pazartesi (yarın) tarihinde;
Pelitliyatak Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu,
Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu,
Yenikent İlkokulu,
Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu/Ortaokulu,
Fatih Meydan İlkokulu/Ortaokulu,
Tekkiraz İlkokulu,
Tekkiraz Ortaokulu,
Tekkiraz ÇPAL,
İnkur İlkokulu/Ortaokulu ve
Erenyurt İlkokulu’nda eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmesine, ayrıca bu bölgelerden gelen özel eğitim öğrencilerinin izinli sayılmasına karar verilmiştir.”
8. Bolu
Bolu il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Bolu merkez ve tüm ilçelerimizde
Eğitim öğretime gün ara verilmiştir.
9. Tokat
Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda;
25 Kasım 2024 Pazartesi günü Tokat il genelinde tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle eğitim-öğretime bir (1) gün ara verilmiştir.
Kamu kurumlarındaki engelli ve hamile personelimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır.
10. Bayburt
Sevgili Öğrenciler,
Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 25 Kasım Pazartesi günü okullarımız gün süreyle İlimiz genelinde tatil edilmiştir.
11. Karaman
Karaman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle tüm resmi ve özel okullar ile rehabilitasyon merkezlerinde 25 Kasım Pazartesi günü eğitim-öğretime ara verildi.
12. Erzincan
"İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önüne alınarak, tüm eğitim kurumlarında eğitime ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu çalışanları da 1 gün idari izinli sayılacaktır"
13. Giresun İlinin Bazı İlçeleri
25 Kasım 2024 Pazartesi günü, Giresun’un bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.
İl merkezi köy okulları, Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar, Dereli tamamen, diğer bazı ilçelerde ise sadece köy ve taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
14. Kastamonu
15. Kırşehir
16. Aksaray
İl gnelinde tüm okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir.
17. Malatya
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle İlimizde Eğitim-Öğretime Bir (1) Gün Süre İle Ara Verilmiştir.
Güncelleme:Malatya Turgut Özal Ünv. Rektörlüğü
18. Sivas
19. Kahramanmaraş
Saygıdeğer Kahramanmaraşlılar, sevgili öğrenciler, kıymetli veliler;
Kuzey ilçelerimizde ve merkez ilçelerimize ait kırsal mahallelerde gece saatleri itibariyle etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte oluşan tipi ve buzlanma tehlikesi ile merkezde devam eden aşırı fırtına nedeniyle;
İlimiz genelinde; 25 Kasım Pazartesi (Yarın) her tür kademede resmi ve özel (okul öncesi, ilkokullar, ortaokullar, liseler, özel eğitim kursları, rehabilitasyon merkezleri, halk eğitim merkezleri kursları) eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime gün süre ile ara verilmiştir.
Kamu kurumlarımızda görevli hamile, engelli, çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden anneler ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ise bir gün idari izinli sayılacaktır.
20. Konya İlimizin bazı ilçeleri
21. Tunceli ilimizin bazı ilçeleri
22. Samsun ilimizin bazı ilçeleri
Aşağıdaki linkte(İl milli eğitim linkidir) hangi ilçelerde tatil olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz.
https://samsun.meb.gov.tr/www/olumsuz-hava-kosullari-nedeniyle-egitim-ogretime-ara-verilen-okullar/icerik/3395
23. Erzurum ilimizin bazı ilçeleri
24.Bingöl ilimizin bazı ilçeleri
25. Düzce
Sevgili öğrenciler, devam etmekte olan yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle 25 Kasım 2024 tarihinde okullarımız 1 gün süreyle ilimiz genelinde tatil edilmiştir.
Vali amcaları olarak tüm öğrencilerimizin bu kar tatilini bol bol kitap okuyarak geçirmelerini rica ediyorum.
26. Karabük ilimizin bazı ilçeleri ve okulları
27. Çankırı ilimizde Taşımalı Eğitim
[/b]
28. Sinop ilimizdeki Taşımalı Eğitim
İlimiz genelinde etkili olan sağanak yağış, kuvvetli fırtına ve yüksek kesimlerde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek risk ve olumsuzluklara karşı önleyici tedbir olarak ilimiz genelinde ‘’Taşıma Yolu ile Eğitime Erişim Yönetmeliği’’ kapsamındaki;
Tüm Resmi ve Özel Okullarda,
Özel Eğitim Kurumlarında
25 Kasım 2024 Pazartesi günü Taşımalı Eğitim Öğretime gün ara verilmiştir.
29. Akyazı Kaymakamlığı Duyurusu
İlçemizdeki taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için olumsuz hava şartları sebebiyle 25.11.2024 Pazartesi Günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir.
Halkımızın bilgisine saygıyla sunulur.
GELEN HABERLERE GÖRE SAYFAMIZ GÜNCELLECEKTİR. SAYFAMIZI TAKİP EDİNİZ.
26 Kasım 2024 SALI Kar Tatili Olan Yerler
25 Kasım 2024 Kar Tatili Olan Yerler
“GÜNCEL HABERLER” sayfasına dön
Geçiş yap
- GİRİŞ
- ↳ HOŞGELDİN PLATFORMU
- EĞİTİM
- ↳ AÇIKLAMA
- ↳ DANIŞMAN ve ADAY ÖĞRETMENLER
- ↳ Danışman ve Aday Öğretmenler Genel Bilgi ve Dokümanlar
- ↳ Form 1 Haftalık Çalışma Programları (Planlar)
- ↳ Form 2 Haftalık Faaliyet Raporları
- ↳ Form 3 Ders İzleme Raporları (Aday)
- ↳ Form 4 A ve B Ders İçi Uygulama Gözlem Formları (Danışman)
- ↳ Form 5 - Kitap Değerlendirme Formları
- ↳ Form 6 - Film Değerlendirme Formları
- ↳ Form 7 Okul Dışı Faaliyet Raporları
- ↳ OKUL ÖNCESİ
- ↳ Montessori Yöntemi
- ↳ İLKOKUMA
- ↳ İLKOKUL
- ↳ 1.SINIF PAYLAŞIMLARI
- ↳ 2.SINIF PAYLAŞIMLARI
- ↳ 3.SINIF PAYLAŞIMLARI
- ↳ 4.SINIF PAYLAŞIMLARI
- ↳ ORTAOKUL