26 Kasım 2024 Kar Tatili Olan Yerler

Kullanıcı avatarı
hadronx
Mesaj Panosu Yöneticisi
Edilen  Teşekkür Sayısı: 17 kere
Alınan Teşekkür Sayısı: 26 kere

26 Kasım 2024 Kar Tatili Olan Yerler

Mesaj gönderen hadronx »

kar tatili2.jpg
kar tatili2.jpg (72.21 KiB) 329 kere görüntülendi
25 Kasım 2024 Pazartesi günü ülke çapında 35'e yakın şehrimizin tamamında ya da bazı ilçelerinde kar tatili oldu.

Olumsuz hava şartları devam ederken başta bu illerimiz olmak üzere başka illerimizde de kar tatili olma ihtimali Salı günü içinde var.

İllerimizin valilikleri tarafından alınan kar tatili kararını sayfamızda bulabilirsiniz. Gelen haberler doğrultusunda sayfamız güncellenecektir.

....................................................27 Kasım 2024 Çarşamba Kar Tatili Olan Yerler için TIKLAYINIZ
................

26 Kasım 2024 Salı Günü Kar Tatili Olan Yerler

Valilikler Meteoroloji Müdürlüğü'nden alacakları bilgiye göre bugün akşama doğru karar verecekler. Alınan kararları bizde sayfamızda paylaşacağız.

1.Erzincan
erzincan.jpeg
erzincan.jpeg (62.64 KiB) 303 kere görüntülendi
2. Bayburt
bayburt.jpeg
bayburt.jpeg (94.92 KiB) 250 kere görüntülendi
3.Sivas
sivas.jpeg
sivas.jpeg (93.39 KiB) 250 kere görüntülendi
4. Nevşehir
nevşehir.jpeg
nevşehir.jpeg (87.11 KiB) 249 kere görüntülendi
5.Kastamonu/ Taşımalı Eğitim
kastamonu.jpeg
kastamonu.jpeg (57.91 KiB) 249 kere görüntülendi
6.Kayseri
kayseri.jpeg
kayseri.jpeg (82.55 KiB) 241 kere görüntülendi
7. Malatya İlimizin Bazı ilçeleri
malatya.jpeg
malatya.jpeg (114.75 KiB) 195 kere görüntülendi
8. Yozgat
BASIN DUYURUSU ❄️

📢 Yarın Sabah Erken Saatlerden İtibaren Beklenen Kuvvetli Kar Yağışı ve Buzlanma Nedeniyle Eğitime Ara Verilmesi ve İdari İzin Kararı

📅 Tarih: 26 Kasım 2024 Salı

📍 Yer: İl Merkezi ve İlçeler

🔹Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde gece saatlerinden itibaren kuvvetli kar yağışı beklendiğinden ve sokak aralarında devam eden buzlanma sebebiyle aşağıdaki tedbirler alınmıştır:

1️⃣ Eğitime Ara Verilmesi:

İlimiz merkez ve ilçelerindeki:
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi/özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları,
· Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri,
· Özel eğitim kursları,
. Kuran Kursları,
· Kamu kurumlarının kendi personellerine hizmet veren kreşler (özel eğitim kurumlarına ait kreşler ile belediyelere ait kreşler hariç)
26 Kasım 2024 Salı günü (1 gün) süreyle eğitime ara verilmiştir.

2️⃣ İdari İzin:

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan:

· Hamileler,
· Engelli bireyler,
· Diyaliz hastaları,
· Kalp ve böbrek yetmezliği, kanser gibi kronik rahatsızlıkları bulunan kamu görevlileri ile tatil kararı verilen Okul öncesi eğitim kurumları ve Rehabilitasyon merkezlerinde çocuğu bulunan anneler;
26 Kasım 2024 Salı günü (1 gün) süreyle idari izinli sayılacaktır. Sağlık kurumlarında ve sahada acil durum görev sorumluluğu bulunan (Jandarma, Emniyet , AFAD VB. ) kurumlardaki idari izin düzenlemesi ilgili kurum amirleri tarafından kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde planlanacaktır.

📌 Dikkat: Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle tüm vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmaması, çıkmak durumunda olanların ise gerekli tedbirleri alması önemle rica olunur.

📢 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

9. Samsun'un Bazı İlçeleri
📌

İlimizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle 26 Kasım 2024 Salı günü eğitim-öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilen ilçe ve okullarımız;
https://samsun.meb.gov.tr/www/ilimizde-etkili-olan-olumsuz-hava-kosullari-nedeniyle-26-kasim-2024-sali-gunu-egitim-ogretime-1-bir-gun-sureyle-ara-verilen-ilce-ve-okullarimiz/icerik/3397

10. Karaman
İl genelinde okullar tatil edilmiştir.

11. Kırşehir
kırşehir.jpeg
kırşehir.jpeg (40.87 KiB) 100 kere görüntülendi
12. Bolu
bolu.jpeg
bolu.jpeg (55.22 KiB) 90 kere görüntülendi
13. Karabük/Taşımalı Eğitim
karabük.jpeg
karabük.jpeg (85.55 KiB) 90 kere görüntülendi
14. Aksaray
aksaray.jpeg
aksaray.jpeg (73.75 KiB) 90 kere görüntülendi
15. Tokat/Taşımalı Eğitim
Taşımalı Eğitime Bir (1) Gün Ara Verildi

İlimiz genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşımda oluşabilecek risk ve tehlikelere karşı tedbir amacıyla, köylerimizden ve beldelerimizden taşımalı eğitim yolu ile okullarımıza erişimi sağlanan temel eğitim ve ortaöğretim öğrencileri için eğitim-öğretime 26 Kasım 2024 Salı günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

16. Artvin ilimizin 3 ilçesi

Ardanuç, Yusufeli, Şavşat ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 26 Kasım Salı günü eğitime bir gün ara verildiği

17.Adana/Tufanbeyli ilçesi
"Tufanbeyli İlçesi genelinde yoğun kar yağışı, olumsuz hava şartları ve buzlanma ihtimaline karşın 26.11.2024 tarihinde eğitim-öğretime 1 gün süre ara verilmiştir" ifadelerine yer verdi.

18. Gümüşhane ilinin bazı ilçeleri
kent genelinde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde tüm okulların tatil edildiği belirtilirken, kent merkezi, Torul ve Kürtün ilçelerinde de yarın için taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Öte yandan gece saatlerinde meydana gelmesi beklenen aşırı soğuma ve buzlanma nedeniyle yüksek dağ geçitlerinde aksama olabileceği değerlendirilerek Gümüşhane-Bayburt arasındaki Vauk Dağı Geçidi, Gümüşhane-Şiran arasındaki Tersun Dağı Geçidi ve Gümüşhane-Erzincan arasındaki Ahmediye Geçidi istikametinde ağır tonajlı araçların bu gece saat 21.00’dan itibaren geçitleri kullanması yasaklandı.
Bahse konu araçların Jandarma ve Emniyet birimleri tarafından yol güzergahlarında belirlenen uygun depolama alanlarında sabah saat 08.00’a kadar bekletileceği ifade edilirken, sürücülerin ve yolcuların ihtiyaçlarının AFAD ve Kızılay tarafından karşılanacağı belirtildi.

19. Ordu ilinin bazı ilçeleri
ordu.jpeg
ordu.jpeg (85.59 KiB) 90 kere görüntülendi
20. Niğde
Niğde Valiliği yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Niğde’de eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

“GÜNCEL HABERLER” sayfasına dön