28 Kasım 2024 Kar Tatili Olan Yerler

Kullanıcı avatarı
hadronx
Mesaj Panosu Yöneticisi
Edilen  Teşekkür Sayısı: 17 kere
Alınan Teşekkür Sayısı: 26 kere

28 Kasım 2024 Kar Tatili Olan Yerler

Mesaj gönderen hadronx »

kar tatili3.jpg
kar tatili3.jpg (36.77 KiB) 189 kere görüntülendi
28 Kasım 2024 Perşembe Kar Tatili Olan Yerler

Yurt genelinde bir çok ilimizde bu hafta 3 gün boyunca olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitime ara verilmişti.

Olumsuz hava koşulları devam eden illerimizde veya ilçelerimizde Perşembe günü de kar tatili ilan edilebilir.
Valiliklerden yada kaymakalıklardan gelen haberler doğrultusunda bu haberleri sayfamızda yayınlayacağız...

1.Artvin’in Şavşat ilçesi
“Öğrencilerimizin güvenliği için oluşabilecek riskler nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde 27 Kasım Çarşamba ve 28 Kasım Perşembe günleri eğitim ve öğretime 2 gün süre ile ara verilmiştir.”

GÜNCELLEME: Artvin'in Ardanuç ve Yusufeli ilçelerinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

2.Ordu ilinin bazı ilçeleri
ordu ilimiz.jpg
ordu ilimiz.jpg (128.08 KiB) 187 kere görüntülendi
3. Bayburt / TAŞIMALI EĞİTİM
bayburt ilimiz.jpg
bayburt ilimiz.jpg (99.51 KiB) 183 kere görüntülendi
4.Van ilinin bazı ilçeleri
KAR TATİLİ

Meteoroloji bölge müdürlüğümüzle yapılan değerlendirme neticesinde ilimiz genelinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde hava sıcaklığının -6 dereceye düşeceği öngörüsüyle oluşacak buzlanma ve don olayı neticesinde kara ulaşımında oluşabilecek olumsuzluklar nedeniyle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin can güvenliğini tehlikeye atacak olası bir kaza riskine karşı;

İlimiz
📍İpekyolu
📍Edremit
📍Tuşba
İlçelerinde 28.11.2024 Perşembe günü resmi/özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 1(bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelimiz de idari izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla ve önemle duyurulur.

5.Erzincan /Çayırlı İlçesi
Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Ouşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek risk ile tehlikelere karşı merkez ve köy okullarında taşımalı eğitime 28 Kasım günü bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

6. Ardahan / Posof ilçesi
Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçemiz genelinde eğitim-öğretime 28.11.2024 Perşembe günü (1) gün süre ile ara verilmiştir.
kamu kurumlarımızda çalışan engelli ve hamile personellerimizin de izinli olacak.

“GÜNCEL HABERLER” sayfasına dön